Hotline: 224 217 069 Klientská zóna Navigace

Vybíráme kvalitní zabezpečovací systém pro dům i byt

Jaké zabezpečení zvolit?

Bezpečnostní dveře – mají pevnou konstrukci celoplošným plechovým krytím, ocelovou kostru a rozvorový systém.

Bezpečnostní dveře jsou zajištěny minimálně na 6 až 10 místech. Ke standardu patří kvalitní bezpečností zámek proti odvrtání. Bezpečnostní dveře minimálně ve III. třídě bezpečnosti, vložkou a kováním  – jako dveře samotné.

Pevné mříže – jsou levnějším typem ochrany a většinou se dávají na prosklené plochy lodžií (poslední patro v domě), je nutná správná instalace, musí být ukotveny zevnitř. Estetická stránka je diskutabilní, stejně jako pocitová pro bydlící osoby.

Bezpečnostní fólie – tyto fólie považují pojišťovny jako zajištění skel. Chrání okno proti rozbití a proražení, jsou srovnatelné s mřížemi, mají vyšší estetickou hodnotu, neubírají světlo a chrání před UV zářením.

Předokenní hliníkové rolety – slouží také jako zabezpečení a zloděj je obvykle nepřekoná. Jsou lamelové vyplněné polyuretanem, vyráběných v mnoha barevných provedení včetně dřeva. Výborná ochrana v létě před sluncem, v zimě před únikem tepla.

Elektronická ochrana – můžeme volit buď drátový systém, nebo bezdrátový. V novostavbě doporučují drátový systém a ve starším domě bezdrátový systém. Systém lze kombinovat. Základem je drátová základna umístěna v prostoru, dále bezdrátovou nástavbu, vedení kabelu nenaruší.

Alarmy – zachytí a ohlásí jakékoliv narušení klidu v domě či v bytě, dále např. požár nebo únik vody či plynu.

Kamerový systém – záznam všech událostí v domě či v bytě. Snadnější identifikace zloděje. Dokumentace pro pojišťovnu. Zařízení umožní vzdálený dohled, prostřednictvím PC připojeného na internet nebo mobilní telefon se službou podporovanou GPRS, v praxi to znamená, že se odkudkoliv lze podívat co se děje u vás doma v bytě či v domku.

Systémy jsou vybaveny harddiskovým záznamem, takže záznam jde z kontrolovat i zpětně.

Instalaci tohoto typu bezpečnostní ochrany, raději svěřte zkušené koncesované montážní firmě, která zajistí nepřetržitý a okamžitý záruční i pozáruční servis, jednou ročně revizi zařízení.

Elektronický zabezpečovací systém (EZS) – je chytrá RF krabička, která zajišťuje spojením mezi domem a chytrým telefonem. Kamery nám hlídají dům a okolí a v chytrém telefonu vidíme, jak to doma vypadá – z jakéhokoli místa na světě s připojením na internet.

Tým Green Lions